Consulting M | Agencija za Strateško Savetovanje, PR i Komunikacije
15787
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15787,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

O NAMA

Korporativna društvena odgovornost, korporativno građanstvo, Cause marketing, društveni uticaj, ali najvažnije je da radite pravu stvar i verujete da svet može biti bolje mesto ako vi date svoj doprinos. To je DRUŠTVENA PROMENA, ono što mi radimo za vas ili sa vama.

KO SMO MI?

Prva agencija u regionu Balkana koja je specijalizovana za ciljno orijentisane marketinške strategije i kampanje.

Mi smo tim stručnjaka sa preko 15 godina iskustva u neprofitnom i poslovnom sektoru.

Kao stručnjaci u oblasti strateškog savetovanja, PR-a i komunikacija, digitalnog marketing, kampanje za vidljivost i podizanje svesti, prikupljanje sredstava i razvoj projekata, odlučili smo da pružimo vrhunske usluge kreiranja Cause Marketing strategija i kampanja za korporativni sektor i neprofitne organizacije.

ŠTA RADIMO?

U modernom svetu nije dovoljno stvoriti savršen proizvod i postići profitne ciljeve, postoje i druga pitanja koja čine razliku – društveno priznanje vaše kompanije.

Pružamo vam strategiju kako da budete prepoznatljivi kao odgovorni deo zajednice.

Da bi efikasno angažovale svoje potrošače i zaposlene oko filantropije, kompanije moraju imati kredibilnu i ubedljivu strategiju.

Mi ne dajemo samo savete. Mi vam nudimo alate i pomažemo vam da identifikujete rešenja koja će podići vaše filantropske programe sinhronizovane sa vašim marketinškim inicijativama kako bi postigli merljivi uticaj koji ispunjava i vaše poslovne i društvene ciljeve.

Mi stvaramo strategije, programe i akcije koje povećavaju ekonomski i socijalni povrat vaše investicije.

Pružamo inovacije u kampanjama koje doprinose specifičnom društveno korisnom cilju u sinergiji sa marketing aktivnostima.

Mi pružamo transformaciju i edukaciju za vaše zaposlene u okviru vaše korporativne politike i procedura tako što im omogućavamo da rade i na društvenim i na marketinškim kampanjama i prave razliku u odnosu na druge, vodeći računa o vašoj reputaciji.

NAŠE USLUGE

POLJE EKSPERTIZE

 • Građenje i osnaživanje reputacije klijenta kroz kreiranje i razvoj društveno odgovornih korporativnih kampanje, i povećanje njegovog uticaja
 • Strategija za prikupljanje sredstava
 • Odnosi sa javnošću

 • Odnosi sa digitalnim i tradicionalnim medijima
 • Planiranje i nadzor događaja i kampanja
 • Upravljanje krizama
 • Content marketinga

Work For You

Bez brige - samo nas gledajte. Odmorite se i opustite jer mi smo tu da uradimo sve što je neophodno da ostvarite željeni poslovni rezultat.

Više Detalja
 • Simple paket: Procena i analiza trenutne situacije, Pronalaženje glavnog cilja vaše društveno odgovorne aktivnosti, pronalaženje potencijalnog partnera ukoliko vam je potreban, pružamo konkretne preporuke o tome kako poboljšati, razviti  partnerstvo, preporuku za raspodelu budžeta i pružamo vam specifične alate za merenje i evaluaciju predloženog programa.

 

 • Medium paket: Uključuje Jednostavan paket + Kreiranje, razvoj i implementaciju marketing strategije za ostvarivanje konkretnog društveno odgovornog cilja. Strategija uključuje razvoj brenda kampanje, identifikaciju i postizanje dogoverenih ciljeva, razvoj ključnih poruka, razvoj i implementacija online plana vidljivosti, medija plan, plan organizacije ključnih događaji, identifikacija i uključivanje ključnih aktera, izrada profesionalnih štampanih i video materijala, merenje i procena postignutih rezultata u smislu zadovoljenja potreba ciljne grupe i prepoznatljisvosti kampanje u široj javnosti.

 

 • Premium paket: Jednostavan paket + Srednji + dugoročni strateški coaching
Work With You

Zajednički pristup (co-consulting) - Hajde da zajedno proverimo znanja, podelimo iskustva, naučimo, proširimo vidike i damo dodatnu vrednost vašem poslovanju kroz stvaranje tima zaposlenih koje osposobljavamo da kreiraju i izvršavaju društveno odgovorne i marketinške strategije i kampanje sa jasno definisanim ciljem.

Više Detalja

Naši konsultanti svakodnevno rade sa vašim timom na kreiranju i implementaciji društveno odgovorne marketinške strategije, osnažuju ih i pružaju podršku kroz:

 

 • Definisanje strateške oblasti saradnje
 • Identifikovanje delovanja koje ima za cilj da obezbedi efikasnu i uspešnu saradnju
 • Obezbediti podršku za uspostavljanje saradnje u ispunjavanju društveno odgovornog cilja
 • Upravljanje konkretnim izazovima i razvoj osnovnih programa u implementaciji strategije
 • Primeniti merne alate za procenu uspešnosti društveno odgovorne kampanje
 • Upravljanje procesima strateškog pregleda, razvoja i procene opcija za poboljšanje
 • Analizirati interne upravljačke procese u okviru realizacije kampanje i predložiti potencijalne uštede kroz promene organizacione strukture i maksimiziranje korišćenjih resursa
 • Poboljšati dostupne resurse i strateški proceniti opseg aktivnosti
 • Savetovati o jednostavnim i efikasnim načinima upravljanja podacima o inputima, aktivnostima, rezultatima

Coaching Paketi

1 na 1 Coaching

SelfCoaching - Imate želju za proširenje znanja i ostavljanje Vašeg ličnog poslovnog pečata? Pokažimo vam kako.

Više Detalja
 • Naši stručnjaci će vam pružiti specifična teorijska i praktična znanja u mentorskom programu
Grupni Coaching

UniteCoaching - Uskladite svoje ljudske resurse i poslovanje tako da oni rade za najbolji interes Vaše kompanije.

Više Detalja
 • Obuke kreirane za sprovođenje specifične kampanje
TRAŽITE EKSKLUZIVNE USLUGE PRILAGODJENE VAŠIM POTREBAMA?

KONTAKTIRAJTE NAS

Imate bilo kakva pitanja? Slobodno nas kontaktirajte.

KANCELARIJA

Ulica: Kumanovska 8, 11000 Beograd

Srbija

Email: info@consultingm.rs

Phone: +381 (0)67 7377 444

KONTAKT