KONSALTING M CORE TIM | Consulting M
15954
page-template-default,page,page-id-15954,bridge-core-1.0.4,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-18.0.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

KONSALTING M CORE TIM

IMG_2777

Maša ima preko 13 godina iskustva u PR-u i komunikacijama, u kreiranju i implementiranju različitih društveno odgovornih projekata i komunikacionih strategija u vladinom i nevladinom sektoru, kroz projekte finansirane od strane UN agencija, EU, USAID. Radila je u internacionalnom okruženju na više humanitarnih projekata kao project manager i communication specialist.

Maša Mišić

Managing owner & PR and communication expert
CV photo Milos

Milos ima bogato iskustvo u project menadzementu u okviru zdravstvenog sektora, ali takodje kao project developer u NGO specijalizovanom za health i business developer privatne zdravstvene ustanove. Tokom 15 godina duge karijere bio je na menadzerskim pozicijama razlicitih kompanija i regionalni i country menadzer ne samo u Srbiji, nego i u Francuskoj, Grckoj, Sloveniji gde je ostvario zapažene rezultate.

Miloš Babić

Project development expert
0

Milica ima preko sedam godina iskustva u digitalu, ona pomaže kompanijama da se kreću svojim putem prilagodjavajuci se postojecim markentiskim izazovima. Njene veštine u display, social i SEO ne dovode samo do trenutnog uspeha, već i pokrecu integrisanu marketinšku strategiju sa ciljem da što bolje iskoristi uloženi novac.

Milica Aleksić

Digital Marketing & Advertising Expert